Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 øker igjen

P4 har fått enda flere lyttere. Det viser nye tall fra TNS Gallup. Og interessen for radio generellt er på rekord-nivå.


RADIONYTT.NO - 21.01.04 - KYRRE DAHL
P4 fortsetter å sjokkere med sine lyttertall. Til tross for dårligere dekning og økt konkurranse øker antallet lyttere for P4. I uke 3 hadde kanalen en daglig oppslutning på 28 %, viser tall fra TNS Gallup. Det er opp 1 % fra forrige måling, som P4 den gangen kommenterte med "Bedre enn vi hadde håpet".

En av grunnene til P4`s økning er nok at den generelle interessen for radio har økt kraftig. Den samlede radiolyttingen er denne gang oppe i 76 % og det er opp 4 % fra forrige måling. Det er et av de beste tallene for radiolytting som er registrert.

Også lokalradio kan nå puste lettet ut. Lyttingen på de lokale radiostasjonene er nå tilbake på normalt nivå, opp 3 % fra forrige gang. Også NRK P1 kan juble, med en daglig oppslutning på 40 %.

Taperen må vel sies å være Kanal 24. De holder lyttingen stabilt på 9 %, men de mister markedsandeler, ettersom alle de største konkurrentene har fremgang. Så pussig nok har introduksjonen av Kanal 24 så langt mest av alt ført til flere lyttere for alle de andre kanalene.




 FORRIGE SAK:

P4 varsler oppsigelser
20.01.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no