Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

"Bedre enn vi hadde håpet på"

Til og med P4-ledelsen er overrasket over de gode lyttertallene kanalen har fått i den første offiselle målingen etter at Kanal 24 kom på lufta.

Kalle Lisberg (FOTO:P4)
RADIONYTT.NO - 15.01.04 - KYRRE DAHL
P4 har så langt ikke tapt en eneste lytter til Kanal 24. Det viser de første offisielle lyttertallene fra TNS-Gallup etter at den nye riksdekkende kanalen kom på lufta. Faktisk kan P4 vise til en liten oppgang i den første uka i januar i år, sammenlignet med januar 2003. P4 får en daglig oppslutning på 26 % eller så vidt over 1 million mennesker.

"–Dette er en meget positiv nyhet. Disse tallene er mye bedre enn vi hadde håpet på – og godt innenfor de målene vi har satt oss", sier radiosjef i P4 Kalle Lisberg. "–Vi hygger oss med disse tallene – men tar høyde for at lyttertallene er ekstra høye etter all den positive oppmerksomheten vi har fått. I tillegg er dette kun tall for én uke – for oss er det først og fremst kvartalstallene som gjelder", sier han i en pressemelding.

"–Tallene indikerer at P4 har økt lytteroppslutningen i de områdene av landet hvor kanalen fortsatt har dekning. Som følge av dekningsbortfall er det i dag ca. 200.000 "gamle" P4-lyttere som har mistet P4 i FM-båndet", sier Lisberg.




 FORRIGE SAK:

P4 vant første runde av radiokrigen
15.01.04

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no