Nyheter:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2004    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

SVERIGE: NRJ får kniven på strupen

Sjefen for NRJ Sverige, Jay Supovitz har sagt opp sin stilling. Samtidig har moderkonsernet gitt NRJ Sverige streng beskjed om å gå i pluss fra neste år, ellers......


RADIONYTT.NO - 08.01.04 - KYRRE DAHL
Adm. dir for NRJ Sverige, Jay Supovitz, har sagt opp sin stilling og forlater NRJ allerede 26. januar. Bakgrunnen skal være meningsforskjeller mellom ham og ledelsen i NRJ-konsernet, men ifølge ham selv går han av i enighet med ledelsen, skriver Dagens Media. Salgsdirektør Mathieu Sibbile tar over som konstituert direktør. Det er ikke snakk om utskiftinger i den øvrige ledelsen i Norden.

Hans avgang settes i sammenheng med den nye tøffere tonen fra moderselskapet NRJ i Frankrike. Franskmennene er lei av de store underskuddene i Norden, og har gitt NRJ Sverige om å gå i pluss fra neste år, ellers vil virksomheten bli vurdert. NRJ Norden tapte totalt 93 millioner SKr i 2003, og Svenskene sto for mesteparten av underskuddet. Dersom man ikke klarer å få virksomheten i pluss, kan det bli snakk om salg eller nedleggelse. Men også et nærmere samarbeid med andre aktører vurderes, melder Reuters. NRJ-konsernet lider likevel ingen umiddelbar nød, overskuddet i 2003 for hele Europa var totalt på 462 millioner Skr.




 Forrige utenriks:

ENGLAND: DAB selger mer enn analog radio
16.12.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no