Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Judas-gutta til Radio 1

Mennene bak suksess-serie "Judas" på TVNorge blir heretter å høre på Frokost-showet på Radio 1 Oslo.


Terje Sporsem og Ørjan Burøe fra "Judas"

RADIONYTT.NO - 08.12.03 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Den nye konkurransesituasjonen er snart her, og Radio 1 fortsetter styrkningen av produktet. Komikerne Terje Sporsem og Ørjan Burøe, mest kjent fra suksessen Judas på TVNorge blir nå en del av Frokostshowet i hovedstaden.

Det er to av landets fremste stand-up komikere som nå entrer Radio 1-studio og Frokostshowet for å la lytterne starte dagen med et fyrverkeri av engasjerende, underholdende og en aldri så liten dose provoserende humor.

Programdirektør i Radio 1, Jon Refsdahl gjør med dette nok et grep for å styrke produktet ytterligere før den nye konkurransesituasjonen inntreffer i januar. ”Underholdning og humor er en sentral brikke i Frokostshowet og vi er derfor svært fornøyd med å få to av landets fremste komikere på lufta. Vi skal underholde og engasjere lytterne. Vi skal være den stasjonen som gjør lytterne i best humør og den stasjonen de aller helst vil starte dagen med” sier Jon Refsdahl.

Terje Sporsem og Ørjan Bure jobber med hovedbase i Oslo, men vil også høres på Radio 1 i Trondheim, Bergen og Stavanger.

PM Slutt




 FORRIGE SAK:

Anders Tangen til Kanal 4
05.12.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no