Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nok en medarbeider forsvinner før oppstart

Kristin Thaulow sa opp jobben sin i NRK Petre for å starte som vaktsjef i Kanal 4, men hun kommer ikke til å tiltre den stillingen.


RADIONYTT.NO - 03.12.03 - KYRRE DAHL
Kanal 4 har turbulens i staben allerede før stasjonen er på lufta. Flere medarbeidere har sluttet etter kort tid, og denne gangen er det Kristin Thaulow som ikke blir med på Kanal4-laget likevel. Hun sa opp jobben sin i NRK Petre tidligere i høst for å begynne som vaktsjef i Kanal 4, men har nå gitt beskjed om at hun ikke kommer til å tiltre stillingen likevel.

Thaulow sier at det kun er personlige årsaker til at hun ikke vil jobbe i kanal 4, og at hun bare har positive ting å si om den nye radiostasjonen."– Jeg ønsker å reise litt rundt og gjøre andre ting. Jeg har vært med på en del slike oppstarter og ønsker å bruke litt tid på å finne ut hva jeg skal gjøre framover", sier Thaulow til Kampanje.

Hun er ikke den eneste Kanal 4-medarbeideren som har gitt seg før oppstart. Redaksjons-sjef Leslie Goldsack trakk seg fra sin stilling etter bare to måneder, på grunn av flyttingen fra Lillehammer til Fredrikstad, mens Lars Kise først sa ja til stillingen som nyhetsredaktør, for deretter å ombestemme seg.




 FORRIGE SAK:

Kristian Høyrup blir ny programdirektør i NRJ
03.12.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no