Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 1 vant pris med Ivar Medaas

Radio 1 vant prisen for beste underholdningsinnslag under Prix Radio godt hjulpet av Ivar Medaas. Hør vinnerinnslaget her.


RADIONYTT.NO - 26.11.03 - KYRRE DAHL
I tidenes første radioprisutdeling "Prix Radio", stakk Radio 1 av med prisen for beste underholdningsinnslag for en mix av Eminem og Ivar Medaas, laget av Lars Petter Berg i Trondheim. Klikk nedenfor for å høre vinnerinnslaget:

SMAKEBIT For deg med treg internettforbindelse

EMINEM MØTER IVAR MEDAAS Hele sangen

Juryens begrunnelse:

Årets beste underholdningsinnslag har en morsom og god ide. Produksjonen er uvanlig god. Årets beste underholdningsinnslag morer svært mange, - både en 50åring og en 15åring vil synes at innslaget er artig. Kombinasjonen av de to artistene i innslaget er i utgangspunktet utenkelig, men de kler hverandre forbløffende godt, de har samme "beat", og kontrasten mellom dem har en sterkt komisk effekt.

Lars Petter Berg, som er programleder i Radio 1s Frokostshow i Trondheim, var svært lykkelig etter prismottagelsen. Han står bak både idé og produksjon. "Dette var utrolig gøy og ikke minst overraskende. Dette viser at det lønner seg å fokusere på det man er best til. Radio 1 er og blir en underholdende radiostasjon. Jeg håper og tror at både Eminem og Medaas er enig med meg i det." sier Lars Petter Berg.




 FORRIGE SAK:

Alex Rosèn til Kanal 4
25.11.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no