Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 1 styrker sin produksjonsavdeling

Radio 1 ruster opp sin avdeling for reklameproduksjon med å ansette to tidligere eksterne produsenter. Både Marius Skogsrud og Stian Eliassen er ansatt for å lage reklame for Radio 1.

Marius Skogsrud

RADIONYTT.NO - 14.11.03 - KYRRE DAHL
Radio 1 styrker nå sin reklameproduksjon og imaging med to nyansettelser. Begge har drevet med reklameproduksjon for radio som eget selksap i flere år.

Marius Skogsrud har drevet Media FX i fem år, men går nå i kompaniskap med Radio 1`s produksjons-selskap Cutting Edge i OSlo. Programdirektør Jon Refsdahl i Radio 1 er veldig fornøyd med ansettelsen. ” Marius er en meget dyktig produsent, og en god ressurs for Radio 1’s kunder.

Stian Eliassen har drevet sitt eget firma HørHer Lydproduksjon, og også vært programleder i Radio Hamar de siste årene. Han er nå ansatt som imaging produsent i Radio 1. Han kommer til å overta etter Frode Langhelle. "Vi skal styrke produktet vårt ytterligere nå i tiden frem mot årsskiftet, og den nye konkurranse situasjonen. Radio 1 skal vinne kampen om lytterne i storbyene og da er dette et av mange viktige grep" , sier Jon Refsdahl.




 FORRIGE SAK:

Tatoverte Radio1-logo på rumpa
14.11.03

 TEMA:

RADIO 1
Saker skrevet om Radio 1 på Radionytt.no

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no