Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nordic Web Radio utvider

Nordic Web Radio har inngått store avtaler med Microsoft og NRK. NWR håper på enda flere lyttere av nettradio.


RADIONYTT.NO - 07.11.03 - KYRRE DAHL
En av Norges mest besøkte hjemmesider, MSN.no (Microsoft Network i Norge) har lansert en nytt nettradiotilbud i samarbeid med Nordic Web Radio (NWR) 19 av Norges mest populære radiokanaler blir nå tilgjengelige på msn.no.

"– Stadig flere hører på radio på nettet. Vi er glad for å ha fått til denne samarbeidsavtalen med NWR, som gir våre brukere tilgang til en rekke populære kanaler, blant dem alle NRK-kanalene, Radio 1, NRJ og RadioAdressa", sier portalsjef Helge Birkelund i MSN. "Avtalen med MSN vil bringe oss ut til enda flere lyttere. At vi er tilgjengelig på en så stor portal som MSN gjør det lettere for lytterne å finne oss.", sier administrerende direktør Ole Jørgen Torvmark i NWR.

NWR har inngått en annen stor avtale med NRK om videreformidlig av alle NRK`s nettkanaler. NWR distribuerer nettradio på nettsider blant annet: SOL, Nettavisen og Dagbladet. Avtalen med NRK gir Nordic Web Radio retten til å starte hver overføring av NRKs kanaler med lydreklame på inntil femten sekunder kombinert med visuell reklame.




 Forrige Innenriks:

Ny nettradio fra NRK
05.11.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no