Nyheter:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

DANMARK: Og stasjonens navn skal være Radio 100 Fm

Talpa Radio har avslørt hva den nye riksdekkende kanalen i Danmark skal hete. Radio 100 Fm kommer på lufta 15. november.


RADIONYTT.NO - 29.10.03 - KYRRE DAHL
Etter at Talpa Radio fikk konsesjon på det sjette riksdekkende nettet i Danmark, har det blitt spekulert i både navn og format. I dag offentliggjorde selskapet hva navnet blir: RADIO 100 FM . Navnet kan virke litt merkelig, men i det nettet som Talpa Radio har blitt tildelt er det bare 2 sendere, en på 100,0 i København, og en på 99,9 på Jylland. Sistnevnte har nå blitt flyttet på, slik at den vil få god dekning i Århus, Danmarks nest største by, skriver Radionyt.dk.

Formatet for den nye kanalen ble også kjent i dag. Musikkprofilen kommer til å ligge mellom The Voice og Sky Radio P5, for norske lesere betyr det trolig en profil mellom Radio 1 og P4. Radio 100 Fm har i dag også avslørt noen av de nye programlederne, som Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj, som begge er kjent som stand-up komikere, og Andrea Elisabeth Rudolph, fra DR P3 og TV. Disse tre vil få ansvaret for morgenshowet, ifølge radionyt.dk. Talpa Radio skal betale 22,5 millioner danske kroner hvert år framover i konsesjonsavgift, og kanalen kommer på lufta 15. november.

I tillegg til Radio 100 FM kommer det også en annen riksdekkende kanal på lufta i Danmark 15. november. Sky Radio fikk tilslaget på den andre konsesjonen, som vil få flere sendere og bedre dekning. Sky Radio vil heretter kalle seg Sky Radio P5, men beholder sitt velkjente Soft AC-format, ispedd med nyheter.




 Forrige utenriks:

ENGLAND: Katastrofetall for Capital Fm
27.10.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no