Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Aller overtar Sound Manager

Norsk Aller-selskapet Nordic Web Radio overtar konkursboet etter Sound Manager. Radioavviklingsverktøyet skal utvikles videre.





RADIONYTT.NO - 17.10.03 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

Nordic Web Radio (NWR), som eies av Norsk Aller, overtar boet etter SoundManager International AS i Ålesund, som ble slått konkurs i august. SoundManager har utviklet programvare for redigering av radioprogrammer og avvikling av radiosendinger.

SoundManager har lang erfaring i utvikling av programvare for radio. Selskapets programmer brukes allerede av P4, et stort antall norske lokalradiostasjoner og en rekke utenlandske radiostasjoner. NWR, som er Nordens ledende aktør på web-radio, har inngått en avtale med konkursboet som innebærer at Soundmanager som produkt lever videre.

Administrerende direktør i NWR, Ole Jørgen Torvmark, sier at avtalen innebærer at NWR overtar alle rettighetene til SoundManagers programvare. – Vi ønsker å videreutvikle programvaren og styrke samarbeidet med norske radiostasjoner, sier han. Torvmark viser til at SoundManager har vært markedsledende i Norge i mange år fordi selskapet har greid å utvikle brukervennlige og driftsikre radioverktøy, kombinert med en offensiv satsning på nye produkter for multimediepublisering.
PM SLUTT




 Forrige Innenriks:

Leslie Goldsack trekker seg fra Kanal 4
16.10.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no