Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 anker trolig til høyesterett

P4 vil trolig anke premiesaken inn for høyesterett. P4 mener moms-saken har svært prinsipiell betydning for hele bransjen.





RADIONYTT.NO - 14.10.03 - KYRRE DAHL
Pressemelding:

P4 Radio Hele Norge ASA har ikke vunnet frem i ankesaken mot Staten om hvorvidt merverdiavgift på premier utdelt i konkurranser som arrangeres i samarbeid med annonsører skal beregnes hos annonsøren eller P4. Lagmannsretten stadfester Oslo byretts dom av 31. mai 2001, og konkluderer med at merverdiavgiften på slike premier skal beregnes hos P4.

P4 har i årsregnskapet for 2002 tatt en tapsavsetning for mulig negativt utfall i denne saken, og avgjørelsen har derfor ingen regnskapsmessig effekt for de omstridte forholdene flere år tilbake i tid. Avsetningen vil måtte økes med omlag NOK 1 million for å ta høyde for de avgiftsmessige konsekvensene som dommen vil ha for gjennomførte aktiviteter i 2003, dersom dommen fra Borgarting lagmannsrett blir endelig stående.

Dommen er av prinsipiell betydning for P4 og andre kringkastere som deler ut premier formidlet på vegne av eksterne bidragsytere. P4 vil derfor mest sannsynlig anke saken videre og begjære problemstillingen vurdert av Høyesterett. Dette vil styret i P4 ta endelig stilling til innen utgangen av oktober.
PM SLUTT




 Forrige Innenriks:

Dinamo vant gullmikrofonen
10.10.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no