Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Nye Riksnytt klar om en uker

8. oktober starter Radio Nettverk opp igjen med sin egen nyhetsavdeling, Riksnytt. 7 personer er nyansatt for å lage nyheter for lokalradioene.

Richard Paulsen, Nyhetssjef i Radio Nettverk.

RADIONYTT.NO - 01.10.03 - KYRRE DAHL
Radio Nettverk startet i 1988 med nyhetssendinger over satelitt til lokalradioer finansiert av reklame. Radio Nettverk produserte sine egne nyheter helt fram til 1997, da nyhetstjenesten ble satt ut på anbud, først til TV2, så til NRK. Mens, Radio Nettverk selv har sørget for finansieringen.

8. oktober blir det nok en gang egenproduserte nyhets-sendinger fra Radio Nettverks lokaler i Nydalen i Oslo, der de holder til sammen med Radio 1 Oslo. 7 personer er ansatt for å levere nyhetsbulletiner en gang i timen fra klokka 06 til 21. De nyansatte kommer fra forskjellige medier, som NRK, TV2 og lokalradio. "Vi har ansatt sju godt kvalifiserte journalsiter med trygg og god bakgrunn", sier nyhetssjef Ricahard Paulsen.'

Grunnen til at Radio Nettverk igjen produserer nyhetssendingene selv, er blant annet ønsker fra sine kunder, lokalradioene."Vi trenger å følge med på utviklingen, nå kan vi levere forskjellige typer produkter til forskjellige formater", sier Paulsen. I tillegg til direktesendingene på satelitt blir det også mulig å laste ned nyhetene på FTP for de som ønsker forskjellige lengde, form osv. Radio Nettverk vurderer også å utvide med flere sendinger på satelitt.




 Forrige Innenriks:

NRK vil legge ned tre kanaler
29.09.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no