Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radiokrigen hardner til

Radiokrigen mellom P4 og Kanal 4 hardner til. I kampen om bilradiolytterne er det ikke lenger nok med drittkasting. Nå slenges det både trusler og tyveri inn i ringen.


RADIONYTT.NO - 23.09.03 - KYRRE DAHL
Krangelen om bilradiolytterne pågår nå for fullt mellom P4 og Kanal 4. P4 har i utgangspunktet fått lov til å beholde den såkalte PI-koden, som gjør at alle med RDS på bilradioen, ikke trenger å stille på radioen når P4 bytter frekvens ved nyttår. Kanal 4 på sin side mener at PI-koden tilhører sendernettet og ikke selskapet P4.

Nå varsler kanalsjef Arne Krumsvik i Kanal 4 at de har til hensikt å bruke den samme PI - koden som P4 bruker nå, og dermed er helvete løs for radiolytterne. Etter nyttår vil BÅDE P4 og Kanal 4 bruke samme koden, og dermed blir det helt tilfeldig hvilken kanal bilradioen tar inn. Det blir omtrent det samme som om de to konkurrentene skulle sendt på samme FM-frekvens.

"– Vi har til hensikt å bruke koden som P4 hevder at de eier, og dersom P4 velger å gjøre det samme blir det fullstendig kaos", sier Krumsvik til Dagens Næringsliv. I et tilsvar fra radiosjef Rune Brynhildsen i P4 sier at han at Kanal 4 burde stjele koden til P1 istedet. "– Det ville passet Kanal 4`s profil bedre", sier han.




 Forrige Innenriks:

Kraftig nedgang i søknader om støtte
23.09.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no