Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 fyller 10 år

15. september 1993 var det aller første sending fra P4 Radio Hele Norge. I dag ble 10 år med sendinger feiret over hele landet.


RADIONYTT.NO - 15.09.03 - KYRRE DAHL
P4 har i dag markert sin 10 årsdag med diverse arrangementer både i Lillehammer og Tromsø og flere andre byer, og helt "tilfeldig" var det to timers direktesending fra Fredrikstad.

Administrerende direktør Rune Brynhildsen kommenterer 10 års jubileet på følgende måte:

"-P4 er i dag Norges aller største kanal blant lyttere mellom 9 og 60 år. Hver dag hører 1,1 millioner lyttere i gjennomsnitt 3 timer hver på P4. Vi tror årsaken til den store lytteroppslutningen skyldes at P4 allerede fra dag èn har orientert oss mot "folk flest". Vi er ingen elitekanal, men en folkets kanal, basert på folkets premisser", sier Brynhildsen.

"-Da vi startet opp for 10 år siden innførte vi en helt ny radioæra i Norge. Vi kom på lufta som et friskt pust med mange nye ideer om hvordan man kunne lage god riksdekkende radio i Norge. Vi høstet enormt mye ros, men det manglet heller ikke på kritikk fra de etablerte miljøene. "The establishment" ble nok provosert over at noen kunne tenke så annerledes og bryte så fullstendig med den norske radiotenkningen som NRK hadde forvaltet frem til 1993", sier han.

"-Vi er i dag en glad 10-årsjubilant og vi har hatt mye glede av alle de lytterne som har vært med oss gjennom barndommen vår. Nå er vi etablerte, men ikke satte. Vi vil i fremtiden få konkurranse fra Kanal4 og det er bra. Det skjerper oss i videreutviklingen av våre programmer til glede for landets radiolyttere. Vår målsetting er nemlig klar: vi skal fortsatt være den kanalen som endrer seg til det beste for lytterne - også selv om det vil forbanne enkelte. Det er et løfte", sier Brynhildsen.




 Forrige Innenriks:

Ny musikksjef i NRJ Norge
14.09.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no