Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Hardere konkurranse på Romerike

I morgen starter FM 1 Romerike med sine første ordinære sendinger. Det er A-pressen som nå tar opp kampen med Radio 1 og NRJ.


RADIONYTT.NO -19.08.03 - KYRRE DAHL
Gardermoen Interaktiv har fått konsesjon for å sende lokalradio både på Øvre og Nedre Romerike, og sender under navnet FM 1 hver ettermiddag. På Nedre Romerike blir sendetiden 15 - 21, på samme frekvens som Radio 1, mens NRJ Romerike har sine egen frekvens i samme område. På øvre Romerike er FM 1,s sendetid 14 - 18, på en frekvens som deles med 4 andre stasjoner.

FM 1 har vært på lufta med sendinger i en lang periode allerede, men fra onsdag 20. august satses det for fullt. "FM1 Romerike vil satse på lokale nyheter og lokale innslag, kombinert med god musikk, riksnyheter, trafikk og sport, heter det i en pressemelding. ”Vi ønsker å bli oppfattet som en seriøs aktør hva gjelder rask nyhetsformidling og hovedtyngden i vårt redaksjonelle produkt vil være lokale nyheter” sier ansvarlig redaktør Terje Kjos Johansen.

Det er A-pressen som står bak det nye radioprosjektet, som blir en del av A-pressens mediehus på Romerike. På radiosiden blir det nå hard konkurranse mellom A-pressen, Radio 1 og NRJ, som kjemper om et lokalrområde med 200 000 mennesker.




 Forrige Innenriks:

Kanal 4 satser på ungdommen
12.08.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no