Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny stasjon på lufta i Østfold

Radio City har startet sendinger i Indre Østfold. Stasjonen satser på musikk fra 80 og 90 - tallet blandet med dagens hits.


RADIONYTT.NO - 05.07.03 - KYRRE DAHL
I Askim var det lenge tre radiostasjoner som delte frekvens, med varierende suksess. Navn som Radio Aktiv, Radio Viking og Radio Askim klinger kanskje kjent for endel i bransjen. I de siste årene har det bare 1 lokalradio i området, lokalradioen Indre Østfold. Etter diverse forandringer, blir stasjonen nå hetende Radio City og formatet blir musikk fra 80 og 90-tallet og fram til i dag.

Radio City sender på 105,4 og kan høres i Askim, Hobøl,Spydeberg, Mysen, Rakkestad, Skiptvet, Trøgstad. Det bor cirka 60 000 mennesker i dette området. Bak prosjektet Radio City står Tom Sundvold, tidligere redaktør i Radio Askim, og Kristian Aartun, som blant annet har jobbet i Radio 3 Sarpsborg og tidligere direktør i EMI Music Publishing. "Det er et stort potensiale i dette markedet", sier daglig leder Kristian Aartun. "Vi har satset på denne stasjonen fordi det har vært etterspørsel i markedet etter en lokal radio i lang tid".




 Forrige Innenriks:

Radioreklame opp 16 % i mai
05.07.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no