Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Halvparten av lytterne liker ikke sport

Halvparten av de som daglig hører på radio er ikke interessert i å høre på sport. Det viser en undersøkelse TNS Gallup har utført for Kanal 5.


RADIONYTT.NO - 17.06.03 - KYRRE DAHL
47,5 % av de som daglig lytter på radio ønsker ikke å høre på sportnyheter og sports-overføringer. Det viser en undersøkelse TNS Gallup har utført for P5-søkeren Kanal 5. Undersøkelsen viser også at de som ikke er interessert i sport gjerne vil ha mer kulturstoff på radio.

"- Tallet er overraskende høyt", sier administrerende direktør Ole Jørgen Torvmark i Kanal 5. - Men det bekrefter bare det inntrykk vi sitter med, blant annet etter å ha gjennomført fokusgrupper med radiolyttere. Derfor har Kanal 5 besluttet å ikke prioritere sport, men dekke de viktigste begivenhetene i nyhetssendingene dersom vi får P5-konsesjonen", heter det i en pressemelding.

Torvmark tror ikke at Gallup-undersøkelsen viser at nordmenn flest er uinteressert i sport. "- Jeg tror undersøkelsen først og fremst reflekterer at mange synes at det er for mye sport i norske medier. De ønsker et alternativ, spesielt under de store idrettsbegivenhetene som dekkes minutt for minutt på alle riksdekkende radio- og tv-kanaler", sier han.




 Forrige Innenriks:

Alle får kjeft av allmennkringkastingsrådet
16.06.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no