Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Myndighetene stopper radiobingo over internett

Lotteritilsynet har stanset salg av radiobingo-bonger over internett. Prosjektleder Jan Vidar Holte raser over vedtaket.


RADIONYTT.NO - 12.06.03 - KYRRE DAHL
Salg av bonger til radiobingo ble i vinter lansert av Vinje Medieteknikk, og er allerede tatt i bruk av flere lokalradiostasjoner, men nå er systemet stanset av myndighetene. Kulturdepartementet og lotteritilsynet har forlangt at tjenesten stanses, med den begrunnelse at det bare er Norsk Tipping som har lov til å drive spill over nettet i Norge. Dette får dramatiske følger for enkelte av lokalradioene som er med på prosjektet, f.eks Radio Midt-Trøndelag, som skal ha solgt rundt 60 bonger på nettet i uka.

Prosjektleder Jan Vidar Holte raser over vedtaket og han mener begrunnelsen ikke henger på greip. "Vi driver ikke med spill over internett, vi selger helt vanlige radiobingo-bonger", sier Holte. "Det er fullt lovlig å kjøpe bonger i kiosken, men vi får altså ikke lov til å selge de samme varene på nettet." Han vil forfølge saken videre og anser stengningen som midlertidig. "Et av argumentene til departementet er at du kan sitte i din egen stue og kjøpe bingobonger, men har de ikke skjønt at hele konseptet med radiobingo er at du kan sitte hjemme i din egen stue og spille bingo", sier Holte.




 Forrige Innenriks:

Lokalradio øker mest - Lyttertall mai 2003
11.06.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no