Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ordfører kaster seg inn i radiokrigen

Ordfører i Tromsø, Herman Kristoffersen, kaster seg inn i radiokrigen til fordel for Kanal 5, og krever at Regjeringen lokaliserer den nye radiokonsesjonen, "P5", til Nord-Norges hovedstad.


RADIONYTT.NO - 23.04.03 - KYRRE DAHL
"- Tiden er inne for at en rikskanal lokaliseres til landsdelen. Alt ligger til rette for å skape en vellykket, nasjonal radiokanal i Tromsø. Det vil være en tilvekst for hele landet, det vil gjøre medie-Norge rikere og flere stemmer og perspektiver slipper til i den nasjonale samfunnsdebatt", sier Tromsøs ordfører.

"- Tromsø er en kulturby, vi har et fredsuniversitet, vi har kompetanse og nærhet til minoriteter generelt og særlig den samiske kultur, vi ligger i Barentsregionen og vår hverdag ligger i spennet mellom det tradisjonelle naturbaserte Norge - og et moderne kunnskapssamfunn", sier Herman Kristoffersen i en pressemelding.

Denne uttalelsen kan være verdt gull for Kanal 5, som har varslet at de vil legge sitt hovedkontor til Tromsø, dersom de får P5-konsesjonen. Bak Kanal 5 står blant annet Norsk Aller, Clear Channel og Kristen Riksradio. Det kan bety 27 nye radioarbeidsplasser i Tromsø. Men, konkurransen er hard, det er klart at P4 kommer til å søke, og andre som er aktuelle er VG og TV2.



 Relaterte saker:

Radioreklame opp 21 % i mars
23.04.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no