Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio Nettverk kaster ut Alltid Nyheter

Radio Nettverk sier opp nyhets-samarbeidet med NRK Alltid Nyheter. Fra høsten satser Radio Nettverk igjen på egenproduserte nyheter.

Richard Paulsen, produktsjef i Radio Nettverk


RADIONYTT.NO - 22.04.03 - KYRRE DAHL
Radio Nettverk har levert nyheter via satelitt til lokalradioene i Norge i nesten 20 år. I begynnelsen hadde Radio Nettverk sin egen nyhetsredaksjon, men siden 1997 har nyhetene blitt produsert av eksterne leverandører, først TV2 og siden NRK Alltid Nyheter. Nå vil Radio Nettverk igjen satse på egenproduserte nyheter. Avtalen med Alltid Nyheter er sagt opp, og fra oktober 2003 blir det nok en gang Riksnytt fra Radio Nettverk.

"Dette betyr at alle lokalradioene over hele Norge som sender Riksnytt vil fra oktober 2003 få sine nyheter levert fra en egen nyhetsredaksjon i Radio Nettverk som skal være spesialtilpasset lokalradioenes behov for å tilby et mer variert og skreddersydd tilbud tilpasset den enkelte radiostasjon", forteller produktsjef Richard Paulsen i Radio Nettverk. "I den forestående kampen om radiolytterne ser vi det som helt essensielt at Radio Nettverk kan tilby lokalradio-norge et enda sterkere og mer variert nyhetstilbud. Det er også viktig at nyhetene våre skreddersys mot de radiostasjonene vi har våre samarbeidsavtaler med. Vi har nå brukt flere måneder på å kartlegge behov og ønsker hos våre nyhetsabonnenter og lytterne, og kom raskt til at den eneste riktige løsningen som kunne ivareta de differensierte ønskene var mer skreddersøm og et bredere tilbud til de forskjellige lokalradioaktørene.", fortsetter Paulsen.

I tillegg til nyhetsbulletiner vil Radio Nettverk også formidle andre programmer som kan brukes av lokalradioene som abonnerer på nyhetssendingene.



 Forrige Innenriks:

Lokalradioene og NRK P2 øker mest
22.04.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no