Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 frykter at de ansatte skal flykte

Ledelsen i P4 har inngått en avtale som sikrer de ansatte lønn ut 2003, uansett hva som skjer med konsesjonen.


RADIONYTT.NO - 14.04.03 - KYRRE DAHL
P4-ledelsen frykter at de vil miste ansatte lenge før årets slutt, dersom selskapet ikke får konsesjon til å drive radio videre. Derfor garanterer man nå lønn ut året, for alle ansatte i P4.

Pressemelding:

P4 Radio Hele Norge ASA har inngått en avtale som sikrer de ansatte lønn ut 2003, uavhengig av utfallet i konsesjonsprosessen. Dette er en avtale som har kommet til etter en dialog mellom representanter for de ansatte og selskapets ledelse og styre.

Avtalens formål er å sikre ro i P4s organisasjon i den avgjørende perioden frem til tildeling av "P5-konsesjonen", samt legge tilrette for full drift av P4 i hele 2003 uavhengig av hva avgjørelsen blir. Avtalen skal videre sikre at arbeidstakernes kompetanse blir værende i radiostasjonen for senere drift, enten dette skjer ved at departementets konsesjonsvedtak om dagens konsesjon blir omgjort eller ved at P4 blir tildelt den såkalte P5-konsesjonen.

–Jeg er veldig glad for dette på vegne av alle våre ansatte. P4 er inne i en meget kritisk periode og vi som ledelse ønsker å gi medarbeiderne ro og en trygghet for fremtiden. Det håper vi dette bidrar til, sier ansvarlig redaktør og administrerende direktør i P4, Rune Brynhildsen.

Helt siden P4 fikk avslag på konsesjonssøknaden før jul, har det vært full fokus på å holde organisasjonen samlet og unngå oppløsningstendenser.

–Vi ansatte, ledelsen og styret har her hatt en felles agenda. Alle har vært enige om at det er viktig å sikre det unike kompetansemiljøet P4-staben representerer. Og vi har opplevd et samhold som nå forsterkes ytterligere ved denne avtalen, sier ansatt-representant i P4-styret, Terje H. Larsen.

Dersom et unormalt stort antall av P4s faste arbeidstakere pr. 01.04.2003 sier opp sin stilling før tildelingen av den såkalte P5-konsesjonen er foretatt, forbeholder styret i P4 seg retten til å ta opp avtalen til revurdering.




 Forrige Innenriks:

Nytt morgenshow på Radio 1
11.04.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no