Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio 1 blir teamsponsor for Lyn

Radio 1 i Oslo blir teamsponsor for tippeligaklubben Lyn denne sesongen. Dermed følger Oslo sin søsterkanal i Bergen, som sponsor Brann.


RADIONYTT.NO - 09.04.03 - KYRRE DAHL
Første kamp for Lyn er på mandag og da stiller Lyn med Radio 1 Oslo som sponsor. Men, ikke nok med det, de spiller mot Brann, som også har Radio 1 (Bergen) som sponsor.

Pressemelding:

Radio 1 i Oslo har inngått sponsoravtale med LYN og blir teamsponsor for tippeligaklubben denne sesongen. ”Et samarbeid med LYN er i tråd med og forsterker det lokale fokuset Radio 1 har ytterligere”

”Radio 1 i Oslo er en radiostasjon for Oslo og menneskene som bor der. LYN ønsker å sterkere fremstå som Oslos lag. Radio 1 og LYN er derfor det man kan kalle en perfect match” sier markedsdirektør i Radio 1, Jan Hartlin.

Avtalen gjelder ut denne sesongen, men både Lyn og Radio 1 har som intensjon at samarbeidet skal være langvarig. ”Det finnes så utrolige mange synergier som kan veksles ut for begge parter. Et samarbeid bør omhandle betydelig mer enn en logo på spillerdrakten” sier Jan Hartlin.

Første kamp for denne sesongen er allerede på mandag. Da braker det løs mot Brann på Ullevål. Da stiller Lyn med Radio 1 som sponsor, og det samme gjør Brann. Årsaken til dette er at Radio 1 i Bergen har et like lokalt produkt og fokus som man har i Oslo. Derfor er det naturlig for Radio 1 Bergen å samarbeide med Brann. Det samme gjør Radio 1 og Rosenborg i Trondheim.




 Forrige Innenriks:

Norsk Aller overtar Nordic Web Radio
08.04.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no