Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio Tango tok`en helt ut

Den store narredagen i går ble møtt med svært så kreative aprilspøker i mange radiostasjoner, men Radio Tango i Oslo gikk definitivt lengst.


RADIONYTT.NO - 02.04.03 - KYRRE DAHL
En pressemelding tikket mandag ettermiddag inn fra Radio Tango, der det gikk fram at Radio Tango bytter format og navn fra rockeradioen Radio Tango til dansbandradioen Radio Limelight. Og i går morges kunne man høre nettopp svensktopp og en noe sliten svenske som programleder på det som så ut til å være en helt ny stasjon i Oslo, med nye jingler og det hele.

"Våre lyttere gikk helt bananas da de hørte dette", forteller daglig leder Paal Tidemand i Radio Tango til radionytt.no. "Vi måtte gi oss etter en stund, men det ble sinnsyk kul respons", fortsetter Tidemand.

Det var også andre som hadde det gøy i går. Norsk lokalradioforbund sendte ut en melding til sine medlemmer om at det var innført en forskrift som sa at 60 % av musikken spilt på radio skulle være norsk-produsert. I Sverige sendte bransjenettstedet broadcast.se ut en melding om at de svenske nærradioene skulle legges ned , og at de kommersiellle lokalradioen heretter måtte dele sine frekvenser med nærradioene ( RED.MRK: Det er mulig at våre lesere i kulturdepartementet ikke helt skjønner poenget med den spøken).

Flere lokalradioer tok tak i lokale aktualiteter, f.eks Radio Hamar som meldte at det nå var innført flat eiendomskatt for alle husstander i kommunen, mens Radio 3 Sarpsborg meldte at digitale fotobokser nå skal kreve inn bompenger på E6.

Mange trodde at saken som ble lagt ut på radionytt.no i går, om at klokkeradioer kunne være helsefarlige, var en aprilspøk, men det var faktisk helt sant, saken sto i Aftenposten i mars. ( RED.MRK: Der lurte jeg dere godt!)




 Forrige Innenriks:

Radio reklame opp 39 % i februar
25.03.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no