Radio-navn:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Månedens jobb-bytter i radiobransjen - februar og mars 2003


Her er noen av de som har skiftet jobb i det siste eller som akkurat nå er i ferd med å skifte jobb i eller til og fra radiobransjen.RADIONYTT.NO - 28.03.03 - KYRRE DAHL
HANS TORE BJERKAAS slutter som direktør for NRK Kringkasting. Han har vært sjef både for radio og TV. Han fortsetter med andre prosjekter for NRK.

ARNE KRUMSVIK er ansatt i Kanal 4 som Kanal 4`s første radiosjef. Han etterfølger Stein Gauslaa som midlertidig har vært kanalsjef. Krumsvik kommer fra stillingen som sjefsredaktør i Romerikes Blad.

JAN DITLEV-HANSEN er ansatt som distriktsredaktør for NRK`S nye sammenslåtte distriktskontoret i Troms og Finnmark. Han er i dag distriktsredaktør i NRK Troms.

NYE KORRESPONDENTER I NRK

 • Arne Egil Tønset er ansatt som NRKs korrespondent i Moskva, Russland. Han arbeider nå som journalist ved NRKs distriktskontor i Finnmark.
 • Philip Lote er ansatt som NRKs korrespondent i Beijing, Kina. Han vil også få ansvar for å dekke store deler av Sør- og Øst-Asia.
 • Jan Espen Kruse er ansatt som NRKs korrespondent i Washington, USA. Kruse jobber nå i NRKs utenriksredaksjon.
 • Odd Karsten Tveit (57) er ansatt som NRKs korrespondent i Amman, Jordan. Han har tidligere vært korrespondent i Beirut og Amman.

 • ROY HOVDAN overtar som ansvarlig redaktør i både Kanal 1 Drammen og TVBuskerud, etter Hans Arne Odde. Hovdan har vært ansatt som daglig leder og redaktør i TVDrammen og Kanal 1 siden mai 2001. Han har tidligere jobbet for bl.a. P4, TV3, TVNorge, NRK og Radio Motor.

  CHRISTER PETTERSEN DAHL har begynt med både formiddags-sendinger og kvelds-sendinger på Radio Tønsberg. Han har tidligere hatt sendinger i helgene.

  KYRRE LYGRE har takket ja til å være utviklingsredaktør i et nytt planlagt radiokonsept på Internett. Den nye radiostasjonen vil sende 24/7, og vil hovedsakelig sende populærmusikk for "godt voksne" samt temabolker med kristent innhold fra inn- og utland.

  HÅVARD BJØRNEVIK er ansatt som programleder & journalist i Gimlekollen Radio. Han har vært sivilarbeider samme sted siden juni 02. Han slutter dermed som programleder i Radio Ung, Kristiansand.

  RUNE BERGE overtar programmet Lørdagsfrokost på Radio Ung i Kristiansand. han overtar etter Håvard Bjørnevik. Berge studerer mediejournalistikk på Gimlekollen og har bakgrunn fra Radio 102.


  KJENNER DU NOEN SOM AKKURAT HAR BYTTET JOBB ELLER SKAL BYTTE JOBB?

  Vi vil gjerne høre om alle som skifter jobb i radiobransjen, både de store og de små.

  Klikk her for å sende oss en mail

   Radionavn

 • Radionytt.no vil gjerne vite om alle som begynner og slutter, uansett hvor liten jobben eller radiostasjonen er.
  Klikk her for å sende mail

 •  Søk i radionytt.no


  powered by FreeFind

   Nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert!

  Info og påmelding