Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radiokrangel for retten i Sandnes

Rolf Pedersen i Radio Atlantic føler seg lurt av Jærradioen, og har saksøkt Hermann Skretting for tre millioner kroner. Saken starter i tingretten i dag.


RADIONYTT.NO - 11.03.03 - KYRRE DAHL
Radio Atlantic og Jærradioen inngikk en samarbeidsavtale der Atlantic skulle sidestilles med Jærradiogruppen når det gjelder reklameinntekter, men pengene uteble, forteller redaktør Rolf Pedersen i Radio Atlantic til Rogalands Avis. Han forklarer videre: "Når vi så sjekker i Brønnøysundsregisteret, viser det seg at i perioden 2000/2001 har Jærradioen hatt reklameinntekter på 850 000 kroner måneden, Radio Sandnes 550 000 kroner måneden, mens Radio Atlantic bare hadde 25 000 kroner måneden...– Regnskapene til Jærradioen viser at de har lurt oss", sier Pedersen til avisa. Det har altså kommet svært lite penger inn til Radio Atlantic, som dermed sliter med økonomien.

Jærradioen på sin side har gått til motsøksmål fordi Pedersen nå har sagt opp kontrakten med Jærradiogruppen. Redaktør i Jærradioen, Hermann Skretting, sier at det har vist seg svært vanskelig å selge radioreklame for Atlantic. "– Pedersen krever erstatning for en avtale han har sagt opp. I tillegg har han ikke gjort opp for et gjeldsbrev han har skrevet med oss, og har ikke oppfylt sin del av kontrakten, sier Skretting til Rogalands Avis.

Saken starter i Sandnes tingrett i dag og det er satt av to dager til saken.




 Forrige Innenriks:

Overraskende overskudd for NRK
06.03.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no