Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

4 millioner til lokalradioene

Statens Medieforvaltning deler nå ut 3,9 millioner kroner i støtte til lokalradioene.


RADIONYTT.NO - 04.03.03 - KYRRE DAHL
PRESSEMELDING:

Statens medieforvaltning har nå foretatt hovedtildelingen av tilskuddsmidlene til lokalkringkastingsformål for 2003.

Formålet med ordningen er å stimulere til et kvalitetsorientert og økonomisk livskraftig lokalkringkastingsmiljø som når et stort publikum ved å bidra til å støtte programproduksjon, kompetansehevende tiltak og utviklingsprosjekter.

Totalt i denne søknadsomgangen har det kommet inn i alt 282 prosjekter fordelt blant 135 søkere (98 fra radio og 37 fra TV). Av disse ble det søkt om drifts- og investeringsstøtte fra i alt 13 etnisk-språklige minoritetsradioer. Samlet søknadssum var på 30,2 millioner kroner. Statens medieforvaltning har gjort vedtak om tildeling av i alt 8,7 millioner kroner for hovedtildelingen i 2003. Det er i tillegg gitt, ved vedtak i 2002, driftsstøtte til Norsk lokalradioforbund (NLR) og Norsk forbund for lokal-tv (NFL).

3,9 millioner kroner er tildelt til lokalradioer. Av disse er 3 millioner støtte til programproduksjoner, kompetansehevende tiltak og utviklingsprosjekter. Det er gitt 0,9 millioner kroner i drifts- og investeringsstøtte til etnisk-språklige minoritetsradioer.

Det er tildelt totalt 4,8 millioner kroner til lokal-tv. Dette gjelder programproduksjoner i ulike formater, kompetansehevende tiltak og utviklingsprosjekter.

Til sommeren vil det bli tildelt ytterligere midler til kompetansehevende tiltak.




 Forrige Innenriks:

P4 fornøyd med P5-utlysningen
04.03.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no