Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Sky Radio lanseres i Oslo

En ny radiostasjon ser dagens lys på FM 104,8 i Oslo-området, takket være et unikt samarbeid mellom to konsesjonærer og Power Hit Radio.


RADIONYTT.NO - 14.02.03 - KYRRE DAHL
Asker og Bærum Lokalradio og QFM, begge med konsesjon på 104,8 i Asker og Bærum, har inngått et samarbeid som fører til at en ny stasjon dukker opp i Oslo-området. Stasjonen har fått navnet Sky Radio, og vil være et Soft Ac-format med rolig pop for voksne lyttere. De to konsesjonærene har blitt enige om et felles navn og format, men vil fortsett ha redaktøransvar for hver sin del av sendingene.

"Hensikten med dette er å gjøre det lettere for lytterne", forteller daglig leder Trond Frost i Power Hit Radio, som eier Asker og Bærum lokalradio, og som vil stå for reklamesalget på Sky Radio. "Vi har valgt et Soft AC-format fordi vi ønsker å gi lytterne et større mangfold i eteren, samtidig som vi gjerne tar opp kampen med Klem Fm om denne attraktive målgruppen.", sier Frost. Han forteller videre at Sky Radio i Oslo har ingenting med mer kjente Sky Radio i Nederland å gjøre, men Frost innrømmer at han har hørt om dem.

Sky Radio vil snart lansere hjemmeside og nettradio.

 Relaterte saker:

skyradio.no
Hjemmeside (kommer snart)

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no