Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRJ større enn Radio 1 i Stavanger

NRJ ( Radio Energy ) kan notere sin første seier i kampen mot storebror Radio 1. I Stavanger har NRJ nå såvidt gått forbi Radio 1.


RADIONYTT.NO - 13.02.03 - KYRRE DAHL
En formidabel oppgang for NRJ i fjerde kvartal 2002 har ført til det historiske resultatet. Når man ser på lyttertallene fra Norsk Gallup for Stavanger har NRJ en daglig oppslutning på 11 %, mens Radio 1 har en oppslutning på 9 %. For NRJ innebærer det en dobling av antall lyttere fra 6 % forrige kvartal, mens Radio 1 har samme oppslutning som sist. Dette gjelder daglig opplsutning, Radio 1 har flere lyttere enn NRJ både på den ukentlige og månedlige oversikten. Men, dette er første gang siden NRJ kom til Norge for drøyt fem år siden, at de kan vise til høyere lyttertall enn Radio 1 i en storby. (NB: NRJ har også bedre tall enn Radio 1 på Romerike, men her har Radio 1 to stasjoner, som deler lyttere mellom seg. )

NRJ er svært godt fornøyd med sine lyttertall i resten av landet også. NRJ har stasjoner i Oslo, Trondheim, Stavanger og på Romerike, og oppgangen i siste kvartal var på 10 % på landsbasis, opplyser NRJ. ”Den sterke økningen av daglige lyttere gjennom 2002 viser at vi har lykkes med justeringene vi har gjort på on-air-produktet. Morgenshowet med Andreas & Mina er en suksess, musikk-formateringen har aldri vært bedre og vårt nye coaching-program for programlederne viser resultater”, sier programsjef Sigurd Vedal.

 Relaterte saker:

LYTTERTALL
Hovedtallene

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no