Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 søker P5

Styret i P4 Radio Hele Norge ASA har bestemt at selskapet søker på P5-konsesjonen, men de gir ikke opp kampen om P4-konsesjonen.


RADIONYTT.NO - 10.02.03 - KYRRE DAHL
Helt siden P4 mistet sin konsesjon har det vært spekulasjoner om selskapet ville prøve seg på P5-konsesjonen. I begynnelsen ble dette kontant avvist av P4-ledelsen, men vinden har snudd, og fredag bestemte styret i P4 Radio Hele Norge ASA at selskapet vil søke på P5-konsesjonen dersom vilkårene er akseptable. Men, samtidig fortsetter kampen om P4-konsesjonen. P4 har anket saken inn for sivilombudsmannen som nå gransker konsesjonstildelingen nærmere.

Pressemelding:

Styret i P4 Radio Hele Norge ASA har i dag besluttet at selskapet kommer til å søke på den såkalte P5-konsesjonen når den lyses ut, forutsatt at vilkår og rammebetingelser er akseptable. Departementet har indikert at dette vil skje i månedskiftet februar/mars.

Samtidig understreker P4s styre at selskapets hovedmål fortsatt er å få tilbake den nåværende P4-konsesjonen. I den anledning uttrykker P4s styre tillit til at Sivilombudsmannen gir alle aspekter i P4s klage en grundig og objektiv behandling. Styret er også tilfreds med at Kulturdepartementet har varslet at P4s kamp for å få tilbake konsesjonen ikke vil påvirke den kommende P5-prosessen. Slik styret oppfatter det kan disse prosessene komme til å pågå parallelt.

 Relaterte saker:

Sivilombudsmannen tar saken for P4
06.02.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no