Radio-navn:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Månedens jobb-bytter i radiobransjen - januar 2003


Her er noen av de som har skiftet jobb eller er i ferd med å skifte jobb i radiobransjen.



RADIONYTT.NO - 04.02.03 - KYRRE DAHL
STEIN GAUSLAA er ansatt som radiosjef i Kanal 4. som vil starte riksdekkende sendinger fra 1. januar 2004. Gauslaa er nå sjefredaktør i Agderposten, men han har 10 års erfaring fra NRK, blant annet som vaktsjef i Dagsnytt.

ANNE JORTVEIT er ansatt i Kanal 4 som redaktør med ansvar for programprofil og rekruttering. Jortveit har tidligere blant annet jobbet som redaktør i P4 Radio Hele Norge

KJARTAN TRANA er ansatt som eneste medarbeider ved NRK`s nye lokalkontor i Namsos, Nord-Trøndelag. Han jobbet som journalist i NRK siden 1995 ved NRK Nord-Trøndelag, men han har tidligere også jobbet i nærradioen i Namsos. (bilde:NRK)

KJELL EGELAND har begynt som programleder for country-programmene på Scandinavian Satelite Radio. Han har blant annet jobbet i Radio 102 i 15 år som programleder for "Countrymix"

CLARENCE KVASSHEIM hClarence Kvassheim blir ny programleder for Scandinavian Satelitte Radios aktualitetsprogrammer. Kvassheim kommer fra stillingen som bibliotekar i Stavanger kommune.

TRULS OLSEN begynner igjen som programleder for BarBaren/Kitch vorpielshow på Atlantic Fm annenhver fredag. Han alternerer med Espen "Storm" Hansen.

KIM NYGÅRD slutter som DJ i NRJ og begynner som programleder i Radio 1 Oslo fra 1. februar. I første omgang vil Kim Nygård bli å høre på kveldene i Radio 1. Han har jobbet 12 år i radiobransjen og blir av Radio 1-ledelsen beskrevet som en av Norges beste radio-DJ`S.


WIVIANNE SVEDBERG , Programsjef for svenske Lugna Favoriter, blir ny programsjef i Klem fm i Oslo, Bergen og Trondheim fra 1. februar.



KJENNER DU NOEN SOM AKKURAT HAR BYTTET JOBB ELLER SKAL BYTTE JOBB?

Vi vil gjerne høre om alle som skifter jobb i radiobransjen, både de store og de små.

Klikk her for å sende oss en mail

 Radionavn

  • Radionytt.no vil gjerne vite om alle som begynner og slutter, uansett hvor liten jobben eller radiostasjonen er.
    Klikk her for å sende mail

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding