Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

A-pressen starter lokalradio på Romerike

Lokalradioen FM 1 starter sendinger denne uka på Nedre og Øvre Romerike. Bak prosjektet står A-presse-firmaet Gardermoen Interaktiv.


RADIONYTT.NO - 28.01.03 - KYRRE DAHL
FM 1 vil ha offisiell oppstart i mars, men lokalradioen starter denne uka med prøvesendinger. FM 1 har konsesjon både for Øvre og Nedre Romerike, like utenfor Oslo, og i begge områder har de fått begrenset sendetid. Programmene vil bestå av musikk og nyheter for et voksent publikum.

Pressemelding:

FM1 Romerike er navnet på den nye radiokanalen på Romerike. Oppstart av kanalen vil være i løpet av mars 2003, men kanalen starter opp med prøvesendinger allerede i januar 2003.

FM1 Romerike vil satse på lokale nyheter m/værmelding, trafikk og sport, kombinert med god og variert musikk. ”Vi ønsker å bli oppfattet som en seriøs aktør hva gjelder rask nyhetsformidling og hovedtyngden i vårt redaksjonelle produkt vil være lokale nyheter”, sier ansvarlig redaktør Terje Kjos Johansen.

Målgruppen til radiokanalen vil være befolkningen på Romerike, som er opptatt av hva som skjer rundt dem, og som setter pris på god og variert musikk for et voksent publikum. ”Vi ønsker å skille oss ut fra dagens radiotilbud på Romerike, hvor satsning på lokal nyhetsdekning er mangelfull og nærmest totalt fraværende”, sier Kjos Johansen.

Gardermoen Interaktiv er 100% eid av A-Pressens regionselskap Media Øst i Lillestrøm, som foruten aviser, trykkeri og TVRomerike nå også blir eier av lokalradio. FM1 vil være lokalisert sammen med TVRomerike på Skedsmokorset og inngå i A-Pressens mediehus på Romerike

”Vi ønsker å ta ut opplagte synergieffekter, og ser for oss en flermedial publisering av de redaksjonelle produktene mediehuset i dag tilbyr markedet. En samlokalisering med TVRomerike er i så henseende en meget spennende og framtidsrettet løsning”, sier Kjos Johansen.

Gardermoen Interaktiv As ble tildelt lokal-radio konsesjon for Øvre og Nedre Romerike sommeren 2001. -”Etter lange sendetidsforhandlinger, og byråkratiske prosesser, ser vi endelig frem til en oppstart av radiosendinger på Romerike”, sier ansvarlig redaktør Terje Kjos Johansen.

FM1 Romerike skal sende på Nedre Romerike, frekvens 105 fra 15-21 hver dag, og på Øvre Romerike på frekvens 107,9 man-fre 14-18 og lørdag 9-14.

 Forrige nyhet:

Valgerd skader aksjemarkedet
25.01.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no