Nyheter:
TILBAKE TIL.....UTENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Klart for ny radiofestival i København

Neste helg er det på nytt klart for den store danske radiokonferansen Radio Days i København. Nordmenn er også velkommen.


RADIONYTT.NO - 13.01.03 - KYRRE DAHL
Radio Days ble første gang arrangert høsten 2001, og ble beskrevet som en kjempesuksess. Konferansen inneholder en lang rekke foredrag, debatter, workshops og masterclasses for både kommersielle og ikke-kommersielle radiostasjoner. Det er Danmarks Radio, Dansk journalistforbund og de danske lokalradioene som står bak konferansen i Radiohuset i København lørdag 25 og søndag 26. januar. Så langt er 200 radiofolk påmeldt og påmeldingsfristen går ikke ut før på fredag.

Blant postene på programmet finner vi dette: "Blandt oplægsholdere er internationale kapaciteter som netradio-evangalisten Kurt Hanson fra Hanson Consulting og nyhedsbrevet RAIN, radiodokumentaristen Steve Wadhams fra CBC, markedsanalytikeren Larry Rossin og den programansvarlige for BBC 6 Music Antony Bellekom. Fra Danmark kommer folk som Lars Hjortshøj, Leif Davidsen og mange flere. Radio Days rummer også en mindre teknisk salgsmesse, hvor du i ro og mag kan studere nyt radioudstyr." ifølge et nyhets-skriv fra Radio Days.

For mer informasjon og påmelding, sjekk www.radiodays.dk

 Relaterte linker:

www.radiodays.dk
KOnferansens hjemmeside

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no