Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mpetre utvider med flere sendere

NRK Mpetre setter opp sendere i flere norske byer i løpet av året.


RADIONYTT.NO - 11.01.03 - KYRRE DAHL
NRK er iferd med å gjøre Mpetre til en noe som ligner på en ny riksdekkende radiokanal. Mpetre har allerede 10 sendere, i de største byene, og en rekke mindre steder. I løpet av året blir det satt opp 11 nye sendere for Mpetre, skriver Kampanje.

De nye senderne blir satt opp i Narvik, Molde, Voss, Notodden, Førde, Steinkjer, Arendal, Mo i Rana, Harstad, Kristiansund og Ålesund. Dette betyr at Mpetre får vesentlig bedre dekning enn f.eks NRK Alltid Nyheter. Det er bare Vestfold og Buskerud som da vil mangle på Mpetre-kartet, i tillegg hvis vi da ser bort fra Kabel, DAB og Internett.

Mpetre har blitt svært populære på steder der de har liten konkurranse fra nærradio,særlig Vadsø og Alta, men de har også gjort det brukbart i de mellomstore byene. Det er bare i Oslo og Bergen at oppslutningen er relativt liten.

"- Senderne er ikke så veldig kraftige, men i beste fall håper vi at utbyggingen skal gi kanalen en daglig oppslutning på tre prosent i 2003. Det betyr at vi håper på rundt 45 000 nye lyttere neste år", sier kanalsjef Nils Heldal til Kampanje.

 Relaterte saker:

Lyttertall NRK Mpetre,
1. halvår 2002

13.09.02

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no