Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

NRJ-oppsagte får jobb hos konkurrenten

For en uke siden ble det kjent at NRJ sier opp alle sine ansatte i Stavanger og Trondheim. Radio Randaberg går den andre veien og ansetter de som måtte gå i NRJ.


RADIONYTT.NO - 02.05.02 - KYRRE DAHL
Flere av de tidligere ansatte i NRJ i Stavanger har nå fått tilbud om jobb i Radio Randaberg, som er den nye konsesjonæren på den frekvensen NRJ før disponerte alene. Statens Medieforvaltning har tildelt den nye konsesjonæren sendetid fra 16 til 21, noe som førte til at NRJ i protest sa opp alle sine ansatte i området. Det ligger i kortene at NRJ vil sende en kraftig anke på dette vedtaket til kulturdepartementet.

Litt mer overraskende er det kanskje at Radio Randaberg også anker sendetidsvedtaket. Grunnen er nettopp den at NRJ sier opp sine ansatte, og Radio Randaberg har gått inn og tilbudt flere av dem jobb., går det fram av ankebrevet: "- Vi har hatt gleden av å kunne knytte til oss flere tidligere NRJ-medarbeidere for tiltredelse så snart vi kommer på lufta. ", står det i brevet som radionytt.no har fått tak i. Radio Randaberg mener dermed at de fortjener halvparten av sendetiden på det felles sendernettet, men stiller seg positiv til at det opprettes et ekstra sendernett, slik at både NRJ og Radio Randaberg får hver sin frekvens.

 Relaterte saker

  • 11 ansatte mister jobben i NRJ
    25.04.02

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no


    RADIONYTT.NO
    20©02

    Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
    Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
    Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
    Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.