Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

11 mister jobben i NRJ

NRJ ( Radio Energy ) sier opp alle sine ansatte i Stavanger og Trondheim etter at myndighetene har tatt fra NRJ masse verdifull sendetid.


RADIONYTT.NO - 25.04.02 - KYRRE DAHL
Tidligere har NRJ disponert frekvensene i Stavanger og Trondheim alene, men i den siste konsesjonsrunden ble det tildelt konsesjon til en ny aktør i begge byene. I Stavanger har den nye aktøren fått tildelt sendetid fra kl. 16 21.00 av Statens Medieforvaltning, mens utfallet av sendetidsforhandlingene i Trondheim er uklare. I tillegg har NRJ Oslo mistet to timer på ettermiddagen til en "gammel" konsesjonær. Alt i alt mister NRJ mye av den mest verdifulle sendetiden.

11 ansatte i NRJ,s avdelinger i Stavanger og Trondheim blir sagt opp som følge av dette og daglig leder Richard Mazeret skylder på myndighetene: "- Dette fører til svekket konkurranseevne og minsket mulighet til å vedlikeholde og øke vår lyttermasse på de gjeldende frekvensene, som igjen minsker NRJ Norges fremtidige inntektspotensiale. Vi ønsker konkurranse velkommen, men vi kan ikke akseptere at variasjon blir prioritert fremfor godt etablerte aktører i markedet. I over 4 år har Radio NRJ har vært en av markedets ledende aktører i norsk lokalradio". sier Mazeret i en pressemelding.

Mazeret går hardt ut mot myndighetene i denne pressemeldingen: "Av de mange land NRJ er representert i har vi aldri møtt så lite forståelse for grunnprinsippene bak vellykket kommersiell radio. En forutsetning for å lykkes med radio er å kunne tilby lytterne et godt radioprodukt med kontinuitet gjennom hele døgnet. Delte frekvenser svekker inntektsmulighetene og bidrar ikke til de stabile forholdene en god radioutvikling avhenger av. Ønsker myndighetene å skape variasjon i markedet, og bidra til å opprettholde en populær og levedyktig kommersiell lokalradio må rammevilkårene tilpasses aktørenes behov. Dette betyr at man må vise forståelse for de grunnleggende faktorer som skaper et suksessrikt radiotilbud."

 Relaterte saker

 • Mer trøbbel for NRJ
  10.04.02
 • IKKE RØR NRJ 100,6
  09.04.02

 •  Søk i radionytt.no


  powered by FreeFind

   Nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert!

  Info og påmelding

   Tips radionytt.no

  Har du et tips til oss?

  Post@radionytt.no


  RADIONYTT.NO
  20©02

  Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
  Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
  Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
  Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.