Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mer trøbbel for NRJ

NRJ ( Radio Energy ) mister også verdifull sendetid i Stavanger, ved at Radio Randaberg er tildelt fem timer pr. dag. Tidligere er det kjent at NRJ mister ettermiddagen i Oslo.


RADIONYTT.NO - 10.04.02 - KYRRE DAHL
NRJ i Stavanger sender fra Randaberg, der de tidligere har vært alene og sendt 24 timer i døgnet. I den siste konsesjonsrunden ble Radio Randaberg tildelt konsesjon, og Statens Medieforvaltning har nå bestemt at Radio Randaberg får sendetid fra 16.00 til 21.00 hver dag. Det betyr at NRJ mister den viktige ettermiddagen også i Stavanger-området.

Tidligere er det kjent at NRJ i Oslo mister ettermiddagen mellom 16 og 18 til Kanal 1 Nesodden og det har ført til at NRJ har satt i gang en underskriftskampanje på sine hjemmesider nrj.no.

Men, det blir verre for NRJ, Også i Trondheim kan de risikere å miste verdifull sendetid, ettersom det allerede er gitt konsesjon til en ny radio på NRJ,s frekvenser. Avgjørelsen her er ikke kjent.

Daglig leder i NRJ Norge, Richard Mazeret, er frustrert over det han kaller uforståelig politikk. - Her har vi brukt mye tid og ressurser på å skape flere levedyktige radiostasjoner, som nå kan få problemer fordi de mister viktig sendetid, sier Mazeret til radionytt.no

 Relaterte saker

  • Ikke rør NRJ!
    09.04.02

  •  Relaterte linker

  • NRJ
    hjemmeside

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no


    RADIONYTT.NO
    20©02

    Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
    Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
    Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
    Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.