Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio Haugaland kåret mest sexy sted

Vikseberget i Viksefjorden er kåret av Radio Haugalands lyttere til å være det mest sexy stedet på Haugalandet.


RADIONYTT.NO - 06.12.02 - KYRRE DAHL
Det er ingen grenser for hva man kan gjøre på en radiostasjon. I Haugesund har man nå kåret det mest sexy stedet i lokalområdet, og stedet som vant har klare erotiske toner, ifølge en pressemelding:

"Radio Haugaland hadde i sitt ettermiddagshowet onsdag en uoffisiel kåring av Haugalandets mest sexy sted. Stedet ble Vikseberget i Viksefjorden. Radio Haugalands lyttere stemte frem stedet som ble nominert av forfatter Alf Saltveit.

- Vi fikk inn mange forskjellige forslag som for eksempel, Steinsfjellet, Skånevik, Skudesnes, Sandhåland, Djupadalen, Haraldsvang og Vikseberget. Vinneren ble Vikseberget i Viksefjorden som ble stemt på av flest lyttere, sier redaktør Egil M Solberg. I alt fikk vi inn 482 stemmer under programmet. Andreplassen gikk til Haraldsvang.

Bakgrunnen for at dette stedet vant, var at det her er gravert inn rituelle erotiske symboler i fjellet. Her finner du også en offerplate som ble bruk i oldtiden. Funnene ble gjort tidligere i år og er fortsatt under oversettelse av spesialist.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no