Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ikke stille på P4

Det blir ikke stille på lufta på P4 fra 26. november, selv om Norsk Journalistlag skulle sette i verk den varslede streiken.


RADIONYTT.NO - 13.11.02 - KYRRE DAHL
Etter at lønnsforhandlingene mellom ledelsen og journalistene i P4 ble brutt har riksmeklingsmannen innkalt til mekling 21. november, og meklingsfristen i P4-oppgjøret er satt til midnatt 25. november. Dersom partene ikke klarer å komme til enighet innen det, har Norsk Journalistlag varslet at de tar mange av de 45 medlemmene ut i streik fra 26. november.

Men, det blir uansett ikke stille på lufta under en eventuell streik. Redaktørene forbereder seg nå på å selv gå på lufta, og for sikkerhets skyld har P4-ledelsen sendt et brev til kulturdepartementet der de varsler at de vil være på lufta med et redusert tilbud under streiken. "– Vi er ikke bekymret med tanke på departementet. Vi vet at de alltid har respektert en lovlig arbeidskonflikt, det er det tradisjon for i Norge. Vi ønsker bare å informere om at vi vil holde kanalen på lufta, men at konsesjonskravene vanskelig kan tilfredsstilles,sier informasjonssjef i P4, Ole Tom Nomeland til Kampanje.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no