Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Lanserer radiobingo på internett

Radio Vest-Telemark lanserer nå en ny tjeneste der du kan kjøpe bingohefter til radiobingoen direkte på internett. Dette for å øke tilgjengeligheten for de som vil spille på radiobingo.


RADIONYTT.NO - 07.11.02 - KYRRE DAHL
For første gang i Norge blir det nå mulig å kjøpe bingohefter over internett. Betalingen foregår direkte via nettet og deretter er det bare å laste ned bingoheftet. Fra neste uke testes dette ut på Radio Vest-Telemark, Radio Rjukan og Hjalarhornet. Blir prøveprosjektet vellykket satser oppfinnerne på å innføre konseptet over hele Norge.

"Hensikten med prosjektet er å øke tilgjengeligheten for de vil spille radiobingo. Man er ikke lenger avhengig av butikkenes åpningstider", sier prosjektleder Mikkel Aanderaa i Radio Vest-Telemark. til radionytt.no. "Vi har lagt sterk vekt på sikkerhet, og valgt å bruke Payex, som også blir brukt av alle de store avisene og TV2, så bingospillere skal følge seg helt trygge når de bestiller bingohefter over internett", fortsetter Aanderaa.

Nettradiobingoen er utviklet av det lokale firmaet Vinje Medieteknikk, som mener at tjenesten har stort potensiale, og viser til at det er 100 lokalradioer i Norge som har bingo som viktig inntekt. I tillegg er det marked for dette også i Danmark.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no