Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Fædrelandsvennen kjøper stor aksjepost i Radio Kristiansand

Avisa Fædrelandsvennen i Kristiansand gir opp sitt eget radioprosjekt, og kjøper istedet 40 % av aksjene i Radio Kristiansand og Radio Søgne.


RADIONYTT.NO - 06.11.02 - KYRRE DAHL
Fædrelandsvennen fikk innvilget konsesjon for lokalradio i Kristiansands-området, men etter at sendetiden ble fordelt har avisa bestemt seg for å legge vekk dette prosjektet. "Vi ble tildelt så lite sendetid at det ikke var hensiktsmessig å starte egen stasjon. Derfor så vi på alternativer i forhold til de som allerede driver radio i vårt distrikt", sier administrende direktør Lars Erik Torjussen til sin egen avis.

Løsningen har blitt at Fædrelandsvennen kjøper 40 % av aksjene i Radio Kristiansand, og 40 % av aksjene i Radio Søgne. Avisa blir dermed en av de største aktørene på radiomarkedet i Kristiansands-området. Radio Kristiansand var tidligere heleid av Hermann Skretting, mens Søgne menighet var den tidligere største eieren i Radio Søgne. "- Vi ønsker å publisere våre saker også via lokalradio, og da ønsker vi eierskap i lokalradiostasjonene", sier Torjussen.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no