Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Misfornøyd med P4-søknadene

Kulturdepartementet er misfornøyd med P4-søknadene til både TV2, P4 og studentene. Alle aktørene har tatt forbehold og forutsetninger som departementet ikke godtar.


RADIONYTT.NO - 05.10.02 - KYRRE DAHL
Kulturdepartementet er i full gang med å behandle de seks søknadene som er kommet inn på "P4-konsesjonen". Blant annet har P4 Radio Hele Norge ASA fått brev der de blir bedt om å bekrefte at de faktisk søker på konsesjonen. Ifølge Kampanje har P4 skrevet i sin søknad at de forutsetter at eventuellt P5 blir pålagt sammenlignbare konsesjonsvilkår og øvrige rammebetingelser som P4. Departementet vil ikke blande inn P5 i denne runden, og kan dermed ikke levere en slik forutsetning. I et brev til P4 ber de derfor om en bekreftelse på at søknaden står ved lag. P4-sjef Rune Brynhildsen sier til Kampanje at søknaden selvfølgelig blir stående.

Også TV2-eide Kanal 2 har kommet med lignende forutsetninger i sin søknad, og også disse har fått beskjed om å bekrefte sin søknad ovenfor departementet. Hva Tv2 vil svare er ikke bestemt, men svarfristen er satt til 8. oktober.

Det ser verre ut for studentradio-eide Norsk Akademisk Radioråd, som i sin konsesjons-søknad opplyste at de ville søke om å få ettergitt hele konsesjonsavgiften på 160 millioner kroner. Dette blir blankt avvist fra Kulturdepartementet, som nå krever et svar fra studentene på om de fortsatt er reelle søkere.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no