Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny avtale mellom Riksnytt og NRK

Riksnytt ( Radio Nettverk ) og NRK har kommet fram til en ny avtale med om levering av nyheter. De to partnere lover bedre nyheter.

Richard Paulsen i Riksnytt

RADIONYTT.NO - 18.09.02 - KYRRE DAHL
Etter lange forhandlinger er nå Riksnytt og NRK blitt enige om ny revolusjonerende nyhetsavtale. NRK skal som før levere nyheter til Riksnytts lokalradioer, men dette blir den første avtalen i sitt slag der NRK leverer nyheter på datafiler som blir behandlet hos Riksnytt / Radio Nettverk før de sendes ut på satelitt.

"-Lokalradioene som i dag tar oss ned over satelitt, vil ikke merke overgangen til filnyheter, bortsett fra at vi får et tryggere system med mindre feil.", sier Richard Paulsen i Riksnytt til radionytt.no. "Gjennom avtalen har partene forpliktet seg til å fortsette å produsere 3 min nyheter på helslaget mandag-fredag fra 06.00 til 21.00 Lørdag og helligdager blir det nyheter fra 09.00 til 18.00."

"Nyhetsbulletinene vil inneholde dagens viktigste nyheter og sport med fokus på innenriksstoff. Det vil også bli innslag fra underholdsningsverdenen." fortsetter Paulsen. Nyhetene på halvslaget blir nå borte. Og Paulsen forklarer dette med at nesten av ingen av lokalradioene benyttet seg av disse. På spørsmålet om hvorfor Riksnytt har valgt å fortsette samarbeidet med NRK, forteller Paulsen at i denne anbudsrunden kom NRK rett og slett best ut.

 Relaterte saker

  • Riksnytt bytter satelitt
    10.07.02

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no