Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Flere regionaviser vurderer P4-konsesjonen

Avisa Gudbrandsdølen Dagningen i Oppland vurderer å være med på P4-søknaden til Kanal 4, etter at Bergens Tidende trakk seg fra prosjektet.


RADIONYTT.NO - 29.08.02 - KYRRE DAHL
Ledelsen i Gudbrandsdølen Dagningen (GD) var i går i samtaler med Kanal 4 om et eventuellt radio-samarbeid. I morgen er det kalt inn til ekstraordinært styremøte i GD, der en eventuellt P4-konsesjon skal vurderes. "- Jeg kan bekrefte at vi har fått en forespørsel om eventuell deltagelse i en gruppe som skal søke konsesjon på drift av nasjonal radiokanal. ", sier ansvarlig redaktør Kristian Skullerud til sin egen avis i dag, men han vil ikke gi noe ytterligere kommentarer.

Årsaken til at GD kan komme med i siste liten er at Bergens Tidende trakk seg fra prosjektet til Kanal 4, som skal søke konsesjon for riksdekkende reklamefinansiert radio, den såkalte "P4-konsesjonen". Dermed sitter Kanal 4 med en plass ledig i eiergruppen som forøvrig består av bl.a NTB, Adresseavisen, Agderposten, Vårt Land, og Harstad Tidende-gruppen. BT var tiltenkt en eierandel på 16,6 %, men hvor mye GD vil gå inn med er usikkert. Søknadsfristen for P4-konsesjonen er 4.september.

 Relaterte saker

 • Jan Stenbeck er død
  20.08.02
 • Halvert halvårs-resultat fra P4
  23.08.02

 •  Søk i radionytt.no


  powered by FreeFind

   Nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert!

  Info og påmelding

   Tips radionytt.no

  Har du et tips til oss?

  Post@radionytt.no


  RADIONYTT.NO
  20©02

  Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
  Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
  Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
  Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.