Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Scansat utvider med studio i Bergen

Scandinavian Satelite Radio åpner studio i Bergen i tillegg til lokalene i Stavanger. Radioen blir nå også tilgjengelig på kabel over mesteparten av landet.


RADIONYTT.NO - 13.08.02 - KYRRE DAHL
Kanalen for voksne kaller de seg, og nå kan de også hete kanalen som vokser. Scandinavian Satelite Radio (scansat) har sitt tilholdsted på Randaberg utenfor Stavanger, men utvider nå med eget studio i Bergen. Programleder Rolf Erik Ness vil fra midten av September ha daglige sendinger fra Bergen, og radioen har planer om flere studioer andre steder i landet.

Scansat har i dag konsesjon for satelittradio, men er også tilgjengelig på kabel de fleste steder i landet. Stavanger, Kristiansand, Haugesund, Oslo, Østfold, Mjøs-området, Trondheim, Vestfold/Grenland, Bergen, Jæren, Modum , Grimstad og Kristiansund for å nevne noen. Noen av disse stedene er radioen bare tilgjengelig på digital dekoder, men scansat jobber kontinuerlig med å utvide tilgjengeligheten, forteller daglig leder Arnt Gunstead til radionytt.no.

Radioen markerer seg som en radio med variert innhold for voksne lyttere, og har tydeligvis truffet sitt marked. Etter et års drift har man allerede 650 støttemedlemmer som betaler 300 kroner hver. Ettersom radioen har lyttere over hele Europa, har man også funnet på en del kreative løsninger. Scansat har bl.a egen teletorg-tjeneste i Spania, og egen sms-tjeneste for de som bor i Sverige. Radiosjef Gunstead vil nå satse på sponsorer: "- vi har tro på at vi blir stadig mer attraktive for sponsorene etterhvert som vi får bedre dekning på kabel" sier Gunstead.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©02

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.