Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Sendetidskrangel på Romerike

A-presseselskapet Gardermoen Interaktiv er misfornøyd med sendetiden de er tildelt på Nedre Romerike. De reagerer også på svært lang behandlingstid hos SMF.


RADIONYTT.NO - 12.08.02 - KYRRE DAHL
På Nedre Romerike er det nå tre konsesjonærer på to frekvenser. Tidligere hadde Radio 1 og NRJ hver sin frekvens, men i siste konsesjonsrunde ble det også tildelt konsesjon til Gardermoen Interaktiv som eies av A-pressen. Den nye radioen ble da plassert sammen med Radio 1 (Nord), partene ble ikke enige om en sendetidsfordeling. Etter 10 lange måneder med venting, ble det endelig fattet et vedtak hos Statens Medieforvaltning: Gardermoen Interaktiv får sendetid mellom 15 og 21, mens Radio 1 disponerer resten. NRJ vil fortsatt være alene på sin frekvens.

Vedtaket vil bli anket til kulturdepartementet, sier Tønnes Steenersen i Gardermoen Interaktiv til radionytt.no. "- Jeg er innstilt på at vi nå starter sendinger, men vi vil anke vedtaket inn for Kulturdepartementet, og vil på sikt jobbe for at vi kan få vårt eget sendernett", sier Steenersen, "- Det er i utgangspunktet merkelig at man plasserer norges tredje største mediekonsern på samme frekvens som verdens største radiokjede "(Clear Channel er en av eierne av Radio 1). "- Vi reagerer også på at Statens Medieforavltning har brukt over 10 måneder på å behandle denne saken, sier Steenersen.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©02

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.