Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Oslo-radioer kan miste konsesjonen

Statens Medieforvaltning (SMF)truer med å inndra konsesjonene til Radio Kristiania og Topp Radio, fordi de lar andre nærradioer benytte sendetiden.


RADIONYTT.NO - 12.08.02 - KYRRE DAHL
Radio Kristiania sender på samme fekvens som Radio 1 under navnet Radio 1 Kveld. Radio Kristiania sender samme produkt som Radio 1 med radio 1 jingler og leier bl.a studio hos Radio 1. SMF mener derfor at Radio Kristiania i praksis leier ut sendetiden, noe som er i strid med konsesjonsreglene, skriver Kampanje. SMF truer nå med å inndra konsesjonen i en periode dersom forholdet ikke blir rettet opp.

Topp Radio har fått den samme advarselen, men her er det Radio Oslo som skal være leietageren. I sendetiden høres det kun Radio Oslo-jingler selv om det før og etter sending opplyses om at det er Topp Radio som har sending. – Vi gransker nå om de to radioene ikke sender i samsvar med betingelsene i konsesjonen. Vi vil vite om de bare leier ut konsesjonen, eller om de bruker den selv, sier avdelingsdirektør i Statens medieforvaltning, Dag Løvdal, til Kampanje.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©02

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.