Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny radiostasjon i Oslo

Mandag 5. august blir det nytt radiotilbud i Oslo-området. Power Hit Radio satser friskt med sendinger 24 timer i døgnet på Fm107,4 og 104,3.


RADIONYTT.NO - 02.08.02 - KYRRE DAHL
Pressemelding: 5. august startet vi opp med ordinære sendinger på FM 107,4 og FM 104,3. Dette er Power Hit Radios nye frekvenser som dekker Oslo, Follo, Asker & Bærum samt store deler av Romerike.

Dere vil her treffe dj`s som Stian Selvik tidligere musikk sjef for NRJ og Gjermund Moastuen som har lang erfaring fra både Power FM og NRJ. Videre blir Marius Sigolsen som i dag jobber for NRJ Norge med på laget, men tiltrer sin stilling hos oss først den 1. november. Andre medarbeidere blir Tommy Bundli, tidligere medarbeider i Kiss FM og Power FM, og Trond Frost som har lang erfaring fra både program samt drift av både Power FM og NRJ Romerike.

Power Hit Radio er i dag å høre i 90% av Buskerud, hvor vi dekker fra Lier og mot Horten, samt fra Drammen til Kongsberg og Norefjell, Hønefoss osv.

Vi vil i løpet av september også starte sendinger i Trondheim på egen frekvens samt at vi har inngått samarbeid med de som skal dele frekvens med NRJ Trondheim. I Stavanger har vi også inngått samarbeid med de som har fått sendetiden 16-21 på frekvensen til NRJ.

 Relaterte linker

Power Hit Radio
Hjemmeside

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©02

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.