Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio-krangel i Buskerud

Samarbeidet mellom Kanal 1 i Drammen og Radio Hurum og Røyken har ført til en skikkelig krangel som nå kan ende i retten.


RADIONYTT.NO - 01.08.02 - KYRRE DAHL
Radio Hurum og Røyken (RHR) har i ett år hatt et nært samarbeid der RHR blant annet har hatt tilgang til studio i Kanal 1,s lokaler i Drammen, mens Kanal 1 har disponert en del av sendetiden på RHR. men nå er samarbeidet definitivt over.

Tirsdag mottok daglig leder i Kanal 1, Roy Hovdan, et brev fra RHR, der de sier opp samarbeidsavtalen med øyeblikkelig virkning. Samme kveld troppet 3 av medarbeiderne i Radio Hurum og Røyken opp i Kanal 1s lokaler og tok med seg sitt utstyr og koblet ned linjer, skriver Drammens Tidende.

RHR mener at Kanal 1 har misligholdt avtalen ved at kanal 1 ikke har switchet om etter sending. Slik har Kanal 1,s produkt i Drammen har gått ut på RHR,s sendernett bortimot hele døgnet i perioder. Dessuten har det vært problemer med å få tilgang til Kanal 1,s lokaler, forteller daglig leder i RHR, Åashild Langleite til Drammens Tidende.

Daglig leder i Kanal 1, Roy Hovdan, sier til DT at han ikke godtar at samarbeidsavtalen blir sagt opp på denne måten, og han varsler nå et mulig erstatningskrav.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©02

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.