RADIONYTT.NO

P4 vil bli store på internett

RADIONYTT.NO - P4 vil bli store på internett P4 vil bli store på digital informasjonsformidling, og skal ansette 15 nye journalister for sin nye internett-tjeneste med både lyd, tekst og bilder.

Radioselskapet P4 kommer til å etablere Byrå 4, der man skal gå fra å kun være en radio-kanal til å bli fullstending digitalt mediehus. Nyheter og sport skal være hovedsatsingen, men kanalen skal også lage featurestoff om f.eks. musikk.

- Vi går nå fra å tenke radioproduksjon til å tenke multimedialt. Vår styrke er raske og kortfattede nyheter. Dette skal vi utnytte også på nettet, og i wap. Med det nye publiseringsverktøyet har vi infrastruktur til å publisere i alle kanaler, sier administrerende direktør Hein Espen Hattestad til Propaganda.

For å få dette til skal det ansettes en rekke nye journalister, det kan bli snakk om hele 15 nye stillinger. I tillegg overtar Anne Jortveit redaktør-ansvaret, slik at Hattestad blir kun adm. dir.. P4 burde også ha penger nok til denne digitale satsingen. I fjor ble overskuddet i bedriften på svimlende 96 millioner kroner, av en omsetning på 256 millioner kroner.

SE OGSÅ:

25.06.00 LOKALRADIOENE KREVER KONSESJONSAVGIFT AV P4

12.05.00 P4 FÅR KJEFT AV MYNDIGHETENE

07.05.00 P4 TJENER MER PENGER

15.04.00 P4 MEST NED PÅ RADIOMÅLING

07.04.00 P4: 96 MILL. KR I OVERSKUDD


(c)Radionytt.no - 14.08.00 - Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN E-MAIL