RADIONYTT.NO

banner.gif

SVAR TIL: Hva bruker lokalradioforbundet pengene til?

Leder i lokalradioforbundet svarer her på kritikken i det åpne brevet: Hva bruker lokalradioforbundet pengene til? Brevet sendes videre uredigert og usensurert, og alle konklusjoner i brevet står for innsenders regning.

 

"Svar til åpent brev med tittel: Hva brukes NLF pengene til?

Fra Tønnes Steenersen, Radio Hamar A/S

 

Det er helt naturlig at våre medlemmer stiller spørsmål til hva som blir gjort i NLR.(vi heter ikke NLF, men NLR)

 

Som styreleder skal jeg mer enn gjerne få lov til å utdype de vedtak som du sikter til i ditt brev.Innledningsvis må jeg si at et referat fra et styremøte ikke kan inneholde så svært mange utredninger og forklaringer med bakgrunnen for vedtaket som blir fattet.Derfor kan jeg forstå at det i enkelte tilfeller kan oppstå tvil og misforståelser i så måte.

 

Først til snuoperasjonen i ”Hjallarhornet”.

Her synes jeg Tore Østby selv har kommet med en svært god forklaring, som jeg slutter med fult ut til.

Etter mitt syn kan det ikke være galt å sende den mest kvalifiserte personen i styret på en slik redningsaksjon.Og utgiftene til dette var kun dekning av reisekostnader, ingen konsulenthonorar eller lignende.

Fra mitt ståsted er det rart å få kritikk for å ha reddet en lokalradio fra å dø.

 

Så til reisestøtten til Radio Orakel.

NLR har et internasjonalt perspektiv på sin virksomhet.Av kapasitetshensyn har dette ikke vært aktivt den siste tiden.Radio Orakel hadde tenkt seg på dette internasjonale seminaret i Budapest.Det er ingen salgsmesse, men et internasjonalt seminar.NLR fant det derfor både hensiktsmessig rent praktisk og økonomisk å støtte opp om Radio Orakel sin reise.Det skal selvsagt lages rapport til NLR fra dette seminaret som vil være tilgjengelig for alle medlemmer.

 

At Camilla Skriung ikke lenger er medarbeider på Radio Orakel er nytt for meg.I forbindelse med at hun ble fast styremedlem ble hun spurt om nettopp dette.Hun bekreftet da at hun var medarbeider på Radio Orakel.Jeg har da ingen grunn til å mistenke hun for noe som helst, og hun har min tillit.

 

Så til mitt DAB utspill.

Det er litt rart at ikke hele min lederartikkel leses.Det står nemlig i den at:...”dette bør være innspill på en god debatt på vår DAB-dag i oktober”Og det ble det.Min neste leder i På Lufta vil inneholde mer om dette.Kanskje har vi opplevd en helbredelse?!

 

Til slutt kjære Tønnes!!

NLR’s økonomi er god.Vi ligger foran budsjett og har ingen svin på skogen.Styret og administrasjon har måttet følge en stram linje, som så langt har holdt greit.

 

Jeg håper dette er en forklaring og forhåpentligvis en god forklaring på noen ”kryptiske” vedtak i NLR’s styre.

 

 

Med hilsen

Thor Olav Reiersdal

Styreleder NLR"

 

SE OGSÅ: HVA BRUKER LOKALRADIOFORBUNDET PENGENE TIL?


(c)Radionytt.no - 18.10.00 - Kyrre Dahl


NYHETER UTENRIKS INTERNETTRADIO RADIOLINKER DISKUSJONSFORUM

FORSIDEN SMÅPLUKK E-MAIL